Historik

Leverantör av smaker sedan 1936. Kärleken för kvalitet och smaker är det som alltid varit viktigt för Malvia.

 

 

 

 

Vid ägarbytet av företaget 1989 tog familjen Pettersson vid och förde denna tradition vidare och har expanderat och utvecklat under åren. Företaget hade vid start aromer och essenser som inriktning och under 90- talet utökades sortimentet, för att kunna tillgodose fler kunder inom olika områden, bland annat med choklad och konfektyrer.

Idag har sortimentet breddats så det passar till bageri, konditorier, restauranger, olika typer av butiker samt företag med försmak för choklad och konfektyr. Vi tillhandahåller konfektyr i form av karameller, fudger, marmelader, nötter och mandlar med varierande chokladöverdrag.

Julens gottebord har kommit att bli en av våra specialiteter och vi har det största sortimentet för er att frossa i till jul. Vi har både konfektyrer och råvaror som hör till julens gottebord.

En egen chokladtillverkning startades upp i Örebro under 90-talet och har idag många populära sorter i from av bräck, nougatstänger, dippers, figurer och praliner. Vi utvecklar hela tiden nya smaker och varianter av chokladprodukter att utforska.

I vårt stora utbud av exklusiva praliner finns smaker som skapar minnen och ger känslan av något alldeles extra. Du har möjligheten att smaka på många av våra produkter, innan du beställer, vid ett säljbesök från oss.

Boka ditt besök redan idag!