Om oss

Image

Ett familjeföretag med ledning av Jonny Pettersson en verksamhet i ständig utveckling för att möta våra kunders behov. Genom ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi säkerställa den egna tillverkningen blir med den bästa kvalitet och vi använder oss av noggrant utvalda produkter från certifierade leverantörer. Hos Malvia kan du räkna med ett stort urval, bra produkter och utmärkt service. Allt från exklusiv, konfektyr till aromer och råvaror.

Christer Pettersson, Börje Pettersson & Jonny Pettersson

Christer Pettersson, Börje Pettersson & Jonny Pettersson

Historik

Redan 1936 startades Malvia då med namnet Malmö Vinaktiebolag. Huvudverksamheten var arom och essens tillverkning. Familjen Pettersson förvärvade företaget 1989  och flyttades till Trelleborg. 30 år senare drivs Malvia fortfarande med tre generationer som bidrar till Malvias fortsatta utveckling. Sen 1996 har verksamheten utökats med egen tillverkning av chokladprodukter i Örebro.

Framtidsversion

Vara din huvudsakliga specialgrossist av högkvalitativa söta produkter och råvaror. Med en flexibel, kunnig och engagerad personal, säljteam som kan ge er en klar bild om hur produkterna kan passa just er. Med oss som leverantör ser vi till att ni har de produkter ni behöver.